در این نوشته می خوانید:
- 1 چگونه از تبلیغ کسب و کار در شبکه های اجتماعی نتیجه ی مطلوبی بگیریم؟
- 2 پلتفرم مناسبی را برای کسب وکارتان انتخاب کنید:
- 3 یک تقویم برای خودتان ایجاد کنید:
- 4 مخاطب را به تعامل تشویق کنید:
- 5 بیش از حد خودتان را تبلیغ نکنید:
- 6 ویدئویی را به اشتراک بگذارید:
- 7 مشکلات مخاطب را به سرعت برطرف کنید:
- 8 یک جامعه مستحکم برای خود بسازید:
- 9 ارزش ساز باشید:
در سال های اخیر شبکه های اجتماعی از یک گزینه روی میز به گزینه ای ضروری برای بازاریابان تبدیل شده اند. در میان همه پلتفرم های جدیدی که برای بازاریابی ظهور کرده است، شبکه های اجتماعی بهترین و جذاب ترین کانال بازاریابی محسوب می شوند و می توانند روش بازاریابی سنتی شما را به طور قابل توجهی تغییر دهند. در ادامه با ما همراه باشید تا روش های تبلیغ کسب و کار در شبکه های اجتماعی را به طور موثر فرا بگیرید.
چگونه از تبلیغ کسب و کار در شبکه های اجتماعی نتیجه ی مطلوبی بگیریم؟
در روش های قدیمی بازاریابی برونگرا ، پیام به دست مشتری بالقوه می رسید و ارتباط یک طرفه بود. حالا با ظهور شبکه های اجتماعی مشتریان و کسب وکارها می توانند بدون هیچ واسطه ای با هم ارتباط دوطرفه برقرار کنند. در این شرایط هر دو طرف قادر خواهند بود سوالاتشان را بپرسند، محتوای یکدیگر را دوباره پست کنند و بر روی ایجاد یک رابطه قدرتمند و بلند مدت سرمایه گذاری نمایند. با اینحال آغاز کار با شبکه های اجتماعی می تواند سخت و خسته کننده به نظر بیاید. به همین خاطر قصد داریم در این مقاله نکاتی را در اختیارتان بگذاریم که به کمک آن ها می توانید کسب وکارتان را در این شبکه ها تبلیغ کنید.
پلتفرم مناسبی را برای کسب وکارتان انتخاب کنید:
همانطور که می دانید صدها شبکه اجتماعی وجود دارد که می توانید محتوایتان را بر روی هر کدام از این شبکه ها که دوست داشتید به اشتراک بگذارید. تعداد این سایت ها هر روز بیشتر می شود. به همین خاطر است که می گوییم اشتراک محتوا در یک پلتفرم مناسب برای تبلیغ کسب و کار در شبکه های اجتماعی می تواند شما را یک گام به موفقیت نزدیک تر کند. وقتی می خواهید درباره کانال مدنظرتان تصمیم گیری کنید باید پا در کفش مخاطب کنید و کسب وکارتان را هم در نظر داشته باشید. باید بر روی پلتفرم هایی کار کنید که مخاطب در آن حضور دارد و می تواند به راحتی با شما ارتباط برقرار نماید. قبل از اینکه با دست تان چندین هندوانه بزرگ و کوچک بلند کنید، یک تحقیق جامع بر روی شبکه های اجتماعی داشته باشید و ببینید مخاطب شما از چه شبکه ای بیشتر استفاده می کند. علاوه بر همه این ها باید سایتی را پیدا کنید که برای نمایش محصولات و خدمات تان مناسب است. برای شرکتی که در حوزه تولید ویدئو کار می کند یوتیوب پلتفرم بهتری خواهد بود.
یک تقویم برای خودتان ایجاد کنید:
تولید محتوای لحظه آخری چیزی جز نگرانی و بی اعتمادی نصیب تان نمی کند. اگر کار تولید محتوا را به لحظه آخر موکول کنید فقط یک محتوای بی کیفیت خواهید داشت. همین!
نبود سازماندهی در نهایت شما را به سمت و سوی پریشانی می کشد و باعث می شود باری به هر جهت تولید محتوا کنید. به همین خاطر است که می گوییم داشتن تقویم تولید محتوا می تواند از بروز چنین مشکلاتی پیشگیری کند و به تولید محتوای موثرتری بیانجامد. تقویم محتوا به شما کمک می کند هدفمند کار کنید و پیشرفت تان را بسنجید. برای ایجاد تقویم محتوا می توانید یک تقویم معمولی پیدا کنید و برای هر کانال پست ها ، زمان انتشار، تصاویر، لینک ها و سایر موارد را بر روی آن مشخص نمایید. پس نتیجه میگیریم که محتوا پادشاه تبلیغ کسب و کار در شبکه های اجتماعی است.
مخاطب را به تعامل تشویق کنید:
همانطور که از نام شبکه اجتماعی پیداست شما با یک شبکه دسته جمعی سر و کار دارید. این موضوع برای همه مخاطبان صادق است و کسب و کار شما نیز باید از قانون شبکه های اجتماعی تبعیت کند. برای اینکه از قدرت اجتماعی بودن انسان ها در این شبکه استفاده کنید باید مخاطب را به تعامل وا دارید. پست هایی را ارسال کنید که به خواندن، پرسیدن سوال، لایک کردن، پست مجدد و ارسال کامنت منجر می شوند. باید بدانید مخاطب شما از چه چیزی خوشش می آید.
بیش از حد خودتان را تبلیغ نکنید:
کسب وکارها زمانی که وارد شبکه های اجتماعی می شوند در یک تله بزرگ می افتند و آن هم تبلیغ بیش از حد خودشان است. شما که دوست ندارید در هر پستی که ارسال می کنید پیام های تبلیغاتی آزاردهنده ای به دست مخاطب برسانید؟ پس محتوایی تولید کنید که مخاطب را عاشق خود کند و از خواندنش لذت ببرد. هر از چندگاهی هم می توانید خودتان را تبلیغ کنید. برخی از بازاریابان قانون یک در هفت را برای این منظور در نظر می گیرند و معتقدند از هر هفت پست مفیدی که ارسال می شود یک موردش می تواند تبلیغاتی باشد. برای شش مورد باقی مانده می توان مقالات مفید نوشت، سوال پرسید، رویدادی را معرفی کرد. پس از معرفی بیش از حد برند خود در پست ها بپرهیزید و مراقب حرف هایی که برای تبلیغ کسب و کار در شبکه های اجتماعی می زنید باشید.
ویدئویی را به اشتراک بگذارید:
محتوای بصری بر روی شبکه های اجتماعی خیلی خوب جواب می دهد. در این میان محتوای ویدئویی بهتر از هر چیز دیگری نظر مخاطب را به خود جلب می کند و او را به فعالیتی مشخص وا می دارد. زمانی که مخاطب در فید خود به سمت پایین اسکرول می کند محتوای ویدئویی شما نظرش را جلب می کند و به احتمال زیاد آن را می بیند و با آن ارتباط برقرار می کند. همه این ها کمک تان می کند فضای بیشتری برای حرف زدن داشته باشید. پس محتوای ویدئویی جذاب تولید کنید تا واکنش عالی از مخاطب بگیرید.
مشکلات مخاطب را به سرعت برطرف کنید:
خوشبختانه فیدبک های مثبتی که کسب وکارها در شبکه اجتماعی دریافت می کنند از بازخوردهای منفی بیشتر است. با اینحال گاهی پیش میآید که مشتری از دست شما ناراحت شود، مشکلی داشته باشد یا بخواهد حرف منفی درباره شرکت تان بزند. به همین خاطر باید منشن های برندتان را بر روی کانال های اجتماعی به دقت رصد کنید و مشکلات را به سرعت برطرف نمایید. اگر با مشکلی مواجه شدید با طرف مقابل وارد تعامل شوید، از او عذرخواهی کنید، مشکلش را برطرف کنید و از طریق پیام های دایرکت چیزی که کمکش می کند را در اختیارش بگذارید. در این شرایط مخاطبانِ دیگر متوجه می شوند که شما چقدر مسئولیت پذیر هستید و فقط نقاط منفی تان را برجسته نمی کنند.
یک جامعه مستحکم برای خود بسازید:
به جای اینکه مدام به فکر افزایش فالوور باشید بر روی یافتن مشتریان وفادار، مشتاق و تعاملی تمرکز کنید. این افراد بیشتر از دیگران پست های شما را مجددا ارسال می کنند، ان ها را لایک می کنند و به مشتری همیشگی تبدیل می شوند.
زمانی که جامعه مستحکمی دور برند خود می سازید افرادی که در این جامعه قرار می گیرند با هم به تعامل می پردازند و می توانند محتوایتان را تبلیغ کنند. حتی می توانید از قدرت تاثیرگذاری اینفلوئنسرها استفاده کنید و از آن ها بخواهید محصول یا خدمت تان را مورد نقد و بررسی قرار دهند تا از این طریق به تبلیغ کسب و کار در شبکه های اجتماعی بپردازید.
ارزش ساز باشید:
شاید مهم ترین کاری که می توانید در شبکه های اجتماعی انجام دهید فراهم کردن ارزش برای فالوورها باشد. محتوایی تولید کنید که برای آن ها مفید واقع گردد. شما می توانید از هر دری صحبت کنید، آن ها را بخندانید، سرگرمشان کنید یا کارهای سودمند دیگری را به اجرا بگذارید. این جنبه از شبکه های اجتماعی بسیار برای جذب مخاطب مهم است و می تواند به توسعه و ترویج محتوای شما کمک کند. سعی کنید تا جایی که می توانید به مخاطب نزدیک شوید و در دل او جای بگیرید. شبکه های اجتماعی به دلیل 3 میلیارد کاربر فعالی که دارند می توانند گنجینه ای از مشتریان جدید و قدیمی باشند و مشتریان وفاداری برایتان کسب کنند. کمپین خوبی ایجاد کنید، محتوای عالی تولید نمایید و در نهایت پایگاه مشتریان تان را توسعه دهید.
اشتراک ها:صفر تا صد بازاریابی تعاملی | مزایا و معایب - شرکت فناوری رایان مهر رهجو
اشتراک ها:تبلیغات کلیکی یا ppc چست؟ | بیشتر بدانید - شرکت فناوری رایان مهر رهجو
اشتراک ها:روش های اثبات شده برای افزایش فروش اینترنتی - شرکت فناوری رایان مهر رهجو