در این نوشته می خوانید:
سال هاست که کسب وکارها از ایمیل مارکتینگ استفاده می کنند. دلایل محبوبیت این روش بازاریابی بیشتر از آن چیزی است که فکرش را می کنید اما به نظر می رسد یکی از مهم ترین دلیل این باشد که به شما کمک می کند به شیوه مستقیم با سرنخ هایتان ارتباط برقرار کنید. زمانی که توانستید به طور مستقیم دل سرنخ هایتان را به دست بیاورید قادر خواهید بود آن ها را پرورش دهید، به مشتری تبدیل کنید و در نهایت از آن ها به بهترین شکل ممکن محافظت نمایید. به همین خاطر است که می گوییم ایمیل مارکتینگ هنوز هم می تواند موثر باشد و نسبت به سایر کانال های بازاریابی مزایای زیادی در اختیارتان بگذارد. در این مقاله می خواهیم زیر و بم این روش به ظاهر قدیمی را با هم مرور کنیم و مراحل تنظیم قیف ایمیل مارکتینگ را بررسی نماییم. بعد از مطالعه این مقاله قادر خواهید بود سرنخ های جدیدی کسب کنید و فروش تان را تا جایی که ممکن است افزایش دهید.
ایمیل مارکتینگ به چه معناست؟
قبل از اینکه به سراغ تکنیک های اجرای ایمیل مارکتینگ برویم باید ببینیم این روش به چه معناست. ایمیل مارکتینگ که ما آن را با عنوان ایمیل مارکتینگ می شناسیم یکی از روش های موثر بازاریابی دیجیتال است که در آن ایمیل های ارزشمندی به مشتریان بالقوه و دائمی ارسال می شود.
ایمیل های بازاریابی اگر به شیوه موثری نوشته شوند می توانند مشتریان بالقوه ما را به مشتری تبدیل کنند و در نهایت از آن ها طرفداران و وفاداران دو آتشه ای بسازند. اگر می توانید به ایمیل مارکتینگ متعهد باشید این مقاله فقط برای شما نوشته شده است. از آنجایی که مسیر طولانی در این مقاله پیش رو داریم سعی می کنیم آن را به بخش های مختلف تقسیم بندی کنیم تا خواندنش برایتان راحت تر باشد. آماده اید؟
چرا ایمیل مارکتینگ باید برایمان مهم باشد؟
در ابتدای مقاله سعی کردیم توضیح کوتاهی درباره ایمیل مارکتینگ ارائه کنیم اما هنوز یک موضوع مهم پیش رویمان قرار دارد و پاسخی برایش نیافته ایم. تا به حال از خودتان پرسیده اید ایمیل مارکتینگ چرا باید برای صاحبان کسب وکارها مهم باشد؟
علی رغم رشد بی نظیر شبکه های اجتماعی و محبوبیت آن ها در سال های اخیر، ایمیل هنوز هم یکی از روش های موثر برای پرورش سرنخ ها و تبدیل آن ها به مشتری است. خیلی ها می گویند ایمیل مارکتینگ باید جزو اولویت های اصلی شما در دنیای بازاریابی باشد و دلایلی هم برایش ذکر می کنند. سه مورد از دلایلی که طرفداران این نظریه بیان می کنند شامل موارد زیر است:
ایمیل اولین کانال ارتباطی ماست: آیا می دانستید که حداقل 99 درصد مشتریان هر روز ایمیل شان را بررسی می کنند؟ این اتفاق در سایر کانال های ارتباطی رخ نمی دهد یا اگر رخ دهد به ندرت می تواند نظر مخاطب را به سمت خود جلب کند.
می توانید فهرست خودتان را تهیه کنید: خیلی ها فکر می کنند صاحب اکانت شان در شبکه های اجتماعی هستند اما واقعیت اینطور نیست. صاحبان این رسانه ها هر وقت دلشان خواست می توانند اکانت شما را تعلیق کنند یا برای همیشه شما را از صحنه شبکه های اجتماعی محو نمایند. اما فهرست ایمیلی که می سازید متعلق به خودتان است. هیچ کس نمی تواند این فهرست را از شما بگیرد.
نرخ تبدیل ایمیل بهتر از سایر روش هاست: افرادی که از طریق ایمیل پرورش داده می شوند 138 درصد بیشتر از آن هایی که پیشنهادهای جذاب ایمیلی دریافت نمی کنند، پول بابت خرید محصول پرداخت می کنند. تحقیقات هم این موضوع را تایید می کنند. ایمیل مارکتینگ بازگشت سرمایه گذاری 4400 درصدی دارد. بازاریابان خیلی خوب می دانند که این عدد واقعا زیاد است.
اگر فکر می کنید نرخ تبدیل رسانه های اجتماعی بهتر است باید در افکارتان تجدید نظر کنید. ارزش سفارش در یک ایمیل به طور میانگین سه برابر بالاتر از ارزش رسانه های اجتماعی است. پس نتیجه می گیریم که ایمیل بهترین و البته موثرترین روش برای فروش در دنیای آنلاین است. به همین دلیل در مقاله ای مجزا به مراحل ایمیل مارکتینگ پرداخته ایم تا بتوانید بهترین نتیجه را در کوتاهترین زمان بدست آورید.
سوالات متداول در رابطه با ایمیل مارکتینگ
در ادامه سعی می کنیم برخی از سوالات پرتکرار که درباره ایمیل مارکتینگ از ما پرسیده می شود را پاسخ دهیم.
- چگونه می توانم یک استراتژی خوب برای ایمیل مارکتینگ بنویسم؟ به کمک همین مقاله می توانید استراتژی بازاریابی ایمیل تان را بنویسید. علاوه بر این ها سعی کنید در این استراتژی اهداف تان را تعیین کنید، درباره نوع ایمیلی که می خواهید بفرستید تصمیم گیری نمایید، مخاطبان تان را بخش بندی کنید، فناوری مناسب را انتخاب کنید، فرم اشتراک عالی طراحی کنید، ایمیل هایتان را برنامه ریزی کنید، موضوع تان را بنویسید، شروع به نوشتن متن کنید، ایمیل را طراحی کنید و در نهایت کمپین تان را بررسی نمایید.
- چند وقت به چند وقت باید ایمیل های بازاریابی را ارسال کنید؟ هیچ قانونی در این زمینه وجود ندارد. توصیه می کنیم از خود مخاطبان سوال کنید. حتی می توانید تست A/B را انجام دهید تا ببینید ارسال ایمیل در چه بازه ای بهترین نتیجه را برایتان در پی خواهد داشت. گاهی از اوقات ممکن است بخواهید ایمیل های بیشتری برای مخاطبان جدید ارسال کنید اما سعی کنید به زمانبندی که در استراتژی تان نوشتهاید پایبند باشید.
- چه زمانی باید ایمیل های بازاریابی را ارسال کنم؟ زمانبندی یکی از مواردی است که به مخاطبان شما بستگی دارد. بهتر است ازمون و خطا کنید تا ببینید چه زمانی بهترین نتیجه را برایتان به ارمغان می آورد. گوگل آنالیتیکس تان را بررسی کنید تا متوجه شوید مخاطبان چه زمانی آنلاین هستند.
- چه معیارهایی را باید پیگیری کنم؟ برای ایمیل مارکتینگ باید سه معیار مهم را مدنظر داشته باشید:
- قابلیت تحویل: این نرخ به تعداد ایمیل هایی اطلاق می شود که با موفقیت به دست مخاطب هدف رسیده است.
- نرخ باز شدن: نرخ باز شدن نشان می دهد چند نفر از مخاطبان ایمیل شما را باز کرده اند.
- نرخ کلیک: به کمک این نرخ می توانید درصد افرادی که روی لینک های ایمیل کلیک کرده اند را بسنجید.
- تفاوت بین فرم اشتراک واحد و دوگانه در چیست؟ فرم اشتراک واحد بدین معنی است که کاربر بعد از یکبار کلیک بر روی دکمه اشتراک در فهرست شما قرار می گیرد. اشتراک دوگانه به این معنی است که مخاطب باید بر روی دکمه اشتراک کلیک کند و سپس در ایمیل خود بر روی لینک تایید کلیک نماید تا فرآیند موجود به درستی ثبت شود.
- باید خبرنامه ایمیلی برای مخاطبانم داشته باشم؟ بله حتماً. بیش از 83 درصد بازاریابان B2B خبرنامه های ایمیلی را بخش مهم بازاریابی محتوایی خود می دانند. ایمیل مارکتینگ یک روش مقرون به صرفه برای برندهاست تا بتوانند با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند. خبرنامه ایمیلی هم بحش ضروری استراتژی ایمیل مارکتینگ تان است.